Friday, December 24, 2010

gua berbesar hati , pasaL .........................................

Hai . assalamualaikumm ! ewwaah . jawabjawab . jangan nak dok geLakkan haku ..
Pada petang yang sangat terik nie , wa kasi duduk my ass betoi2 depan itu kipas ketot ..cuaca sangat panas walaupun Luar Negara skang musim sejuk . HAHA ! petang nie wa bosan giLak babik ah . wa jalan2 belog orang je , wa pun naek pening .. LastLy , wa amek jaLan pendek nak app semua request2 yang add wa zaman duLu2 ..


 *********click picture tuk jadi besar gedabak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






Wa punya ayat untuk Luorang yang kasi add sme wa :

time for app orang yang add dulu2 punya ! HAHA . wa kumpuL2 , sekaLang wa app itu oLang . you add , you kasi cakap . you diam , you angkat kaki , you kasi jaLan ke rahmatuLLah .. OKAYY ? kasi deal !

terimakasih daun keLadi . . LikeLike

sya MASTURA bagi tag !


Hey . kali nie wa diTAG lagi dari sys MASTURA DOMOKUN . HAHA . banyak suda dapat dari dea . thnz sebab sharing ng fawa La .
Kali nie soalan sikit je , cepat La wa jawab nanty . HAHA . tak smpai 5mint da siap . ewaah , poyomoyo gitu …

Dah2 , cukup fawa . jangan nak bebeL macm bontot ayam Lagik ..
Lets kte skodeng apa sokLan2 cepumas beLiau ..


1. Nickname untuk saya ?
Sys MASTURA DOMOKUNN

2. Lebihkan Facebook ataupun Blog ? Kenapa ?
Dua2 sama je . tapi , kalau un je fb . terus sign belog dlu . hehe


3. Lebih memilih Kawan atau Boyfie ? Sebab ?
Eh , opcoz La kawan . pakwe boleyh carik . !

4. Tag untuk lima orang okayy . 
byebye :)


terimakasih daun keLadi . . LikeLike

αƨ α βƲƉΔƘ ƧЄƘѲ˩ΔĦ


Bercintalah dengan pelajaran , bertunanglah dengan mengulangkaji, berkahwinlah dengan peperiksaan dan berbulan madulah dngan kejayaan

terimakasih daun keLadi . . LikeLike

semua nie hasiL daripada jari jemari FAWA CHOYY