Monday, December 6, 2010

perosak bangsa dan hubungan !


Satu hari , wa jalan2 . wa makan angin dekad facebook PUTERA wa . wa bored giler nak bukak profile sendiri . jadi wa amek jalan singkat , wa bukak facebook orang Laen ! wa jaLan2 , tengok ad frenz request . huh , market jugak PUTERA wa . HAHA ! wa tutup mata je . malas wa nak app kan ! biar dea sendry yang app kan La . em , wa take time La nak blek2 profiLe dea . em , bukan case tak percaya . tapi , takut jugak dea maen api nga wa kan ? HAHA . fact , amek case berjaga2 . then , tak smpai 10minit kemudian , ada La minah nie . CAPITAL E , tbe2 je de aim profile wa . niat wa nak gtahu , wa yang unline facebook putera wa . tapi , dea puLak cyy nau kan ? em , wa pun pancing La . wa pancing2 , wa tarik2 , wa sangkut2 . tbe2 , minah capital E nie puLak panggil PUTERA wa , HUUNY . Omg , wa mimpi ke hapa ? ke wa yang buta . kejapan haty wad a panas La doe .. agak2 ah beb , kau spe nak pnggiL macam uh kan ? as frenz pun , jaga La attdue kau . cbe kau kat tempat aku , mesti kau panas an ? macam uh La aku .Lepas je dea im , wa punya terperanjat beruk tap gaban ! wa rasa nak kitai je itu . tapi , maLas ah an nak gaduh pasaL laki …  wa punya ah panas , wa marah2 PUTERA wa , tapi wa tahu PUTERA tak salah . tapi wa panas dooeee … hati wa mendidih je ! wa rasa nak hentak je perasaan wa time uh . sampai wa gaduh2 ng PUTERA wa .

So , korang amek La kesimpuLan nyer . kowank jangan La nak rosakkan relationship orang Laen !

Walaupun kowank dengan dea berkawan , tapi tahu kan adab2 nak berkawan . HUH! jgan jdi orang ketiga dLm reLationship orang . menumpang kasih org bagai . bagi peha , nak betis . bagi kaki , maut kang .. ~
jga tingkah Laku aabiLa ergurau brsama coupLe orang . no SYG2 bagai , no DEAR2 bagai , no HUNNEY2 bagai . takut2 dahi anda akan di cop tapak... kaki dari FAKE SELURUH DUNIA .
jauhi dari pekara ni , !
terimakasih ..
tingtong ! tingtong !


terimakasih daun keLadi . . LikeLike

No comments:

Post a Comment

semua nie hasiL daripada jari jemari FAWA CHOYY