Wednesday, December 22, 2010

Akibat putus cinta, facebook kena hack?


Akibat putus cinta, facebook kena hack?


 *click KALAU nak tenguk besar punya




* * * * * * *

Bukan setakat facebook , tapi email semua kena hack . Habis kena reset password .. Jadi sekarang, salah siapa?  Tepuk dada tanya diri sendiri.,. Macam budak-budak.
Kadang-kadang manusia cepat sangat mempercayai orang lain, sampai password pun nak kena share. Ada benda yang tidak perlu dikongsi dengan orang lain. Privacy .

Ada beza  antara awek dan isteri. Biasanya kalau dah kawin dan jadi suami isteri , takde masalah nak berkongsi no pin sekalipun. Macam mak dan ayah saya , relaks je. Tapi kalau bukan suami isteri , tak perlu lah. Bukan bermakna tak nak berkongsi itu tak sayang, cuma kita sekadar perlu berhati-hati.

terimakasih daun keLadi . . LikeLike

No comments:

Post a Comment

semua nie hasiL daripada jari jemari FAWA CHOYY