Wednesday, December 22, 2010

Upin & Ipin Agenda Yahudi?


Jangan sebut Upin & Ipin. Sebutlah Uffin & Ariffin! Aku pun tak tahulah sejauh mana kebenarannya. Ini adalah fowarded email untuk aku kongsikan bersama.***SEBELUM TU WA MOHON MAAF JIKA INI BERLAKU KEPADA PEMINAT SIRI INI DAN JANGAN CEPAT MELATAH .. ISU INI BELUM LAGI DIKETENGAHKAN LAGI TAPI INSYALLAH SEMUA INI ADALAH QADA DAN QADAR ALLAH YANG MENENTUKAN DAN BUKAN KEBETULAN ATAU TAK DISENGAJAKAN…*****************************************************************Sebutlah Uffin bukan Upin sebab Upin dalam bahasa Aramaic bermaksud “Aku benci Rasul.”

Sebutlah
Ariffin bukan Ipin sebab Ipin dalam bahasa Syriac bermaksud ” Aku suka Israel.”
Ini diburukkan lagi oleh penggunaan huruf  “U”  pada baju Upin dan “I” pada baju Ipin “U”bermaksud“USA” & “I” bermaksud “Israel”


Terbuktilah bahawa Upin & Ipin juga merupakan agenda tersembunyi Yahudi dalam melemahkan akidah umat Islam. Mereka menggunakan Upin & Ipin sebagai jarum halus terbaru setelah mereka gagal dalam misi Pokemon,Doraemon, Digimon dan Mamula Moon.

so kte taktahu Lagi sama ad betul ke tak , wa just terbaca dari Laman web nie . and hak wa as orang isLam . wa kne sebarkan jugak entry nie . kalau followers wa yang nak tag entry nie pun boLey gak . ! kita kongsi ramai2 

terimakasih daun keLadi . . LikeLike

1 comment:

semua nie hasiL daripada jari jemari FAWA CHOYY