Sunday, December 5, 2010

berhatihati ketika bersiram ~


Kowank pernah tak menyanyi kat dalam bilik air  ?

baik korang ingat betul-betul....HAHA


sebenarnya........
siape-siape yang suke menyanyi di dalam bilik air baik berjaga-jaga aw...
dulu aku penah dengar story, em xtahu Lak betuL o tak kan ? HAHA
Adalah orang ni menyanyi dalam bilik air.. tiba-tiba nyanyiannya disambut oleh orang yang mandi kat shower sebelah.. 0k la fine tak kisah pun sape manusia tu..

Then bila die keluar dari shower jew tengok kat bilik air sebelah kering.. tak de lngsung kesan air..

that's mean.............

tak de la orang yang mandi kan.....
ha ape lagi terus dy memulakan langkah seribu tuk berLari ......



KESIMPULAN YANG KOWANK PATUT Lakukan :

after tao ni janganlah nyanyi lagi dalam bilik air...even suara korang tu sedap sangat , sampai nak menari anak tekak kowank ..
susah sangat pergi masuk uji bakat MENTOR ,AKADEMI FANTASIA , KAMI LA BINTANG la yang nak terima suara baekk punya miLik kowank uh ..


p/s B E T A : ha masuk bilik air janganlah lupa baca doa..
ingat pesan B E T A . gagaa

terimakasih daun keLadi . . LikeLike

2 comments:

semua nie hasiL daripada jari jemari FAWA CHOYY