Monday, December 13, 2010


saya sayang awak.. tapi betul ke saya sayang awak ??awak sayang saya ke ??kalau sayang, nape awak pegang tangan saya ??awak nak tengok rambut saya ,nak hug saya ,nak saya pakai seksi2.. memang la awak xkasi boy lain tengok saya pakai seksi.. tp awak xhalal lagi utk saya kan ??saya sayang awak ke kalau saya kasi semua tu kat awak ??
saya sayang awak.. betul.. xtipu.. tapi sayang ke kalau bila dengan awak , saya lalai ??saya lupa kat Dia yang dah cipta saya, yang kasi saya perasaan cinta kat awak.. saya lupa solat, saya lupa dosa.. saya lupa Tuhan..takut la…
betul awak.. saya sayang awak.. tapi saya takut.. takut sangat nak sayang awak.. awak baik, selalu solat awal.. tapi nape bila dengan saya awak lupa solat ?? masa kuar, kita lalu je depan masjid.. xpernah stop.. saya hargai sgt ..saya tau awk sayang saya..tp nape awak xsimpan duit tu dulu.. kot2 ada jodoh, boleh kita kawen.. awak…saya takut.. takut sangat.. takut bila ingat pe yang kita dah buat ..saya nak awak jadi halal utk saya. .tp xboleh la sekarang.. mcm mana awk nk tanggung saya.. kita blaja lg..saya nak hidup dgn awak.. saya nak awak jd imam saya.. nak sgt share everything dgn awak.. saya nak jadi kekasih halal awak.. tapi betul ke cara kita wak ?? saya takut laaaa…
awak.. saya nak hidup dgn awak forever kat heaven.. tapi layak ke kita gi heaven kalau kita camni ??macam mana kalau tiba2 Dia panggil kita pergi..xkisah la saya dulu, awak dlu atau dua2 skali.. boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang??kalau la Dia tanya apa yg saya dah buat dgn awk, pe saya nk jawab nanti..saya maluuuuuuuuuuu sgt kat Dia ..



terimakasih daun keLadi . . LikeLike

1 comment:

  1. 'orang yang betul2 sayangkan kita tak kan sentuh kita selagi kita lum halal bagi dia'.. renungkan.. :))

    ReplyDelete

semua nie hasiL daripada jari jemari FAWA CHOYY